Fyrskeppsvägen 56 / Kärrtorp / Johanneshov / Stockholm

Solig balkong mot innergård

Boarea
53 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2019-05-31.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snygg lägenhet med nytt kök och nymålade väggar!

Kök och vardagsrum bredvid varandra ger fina sociala ytor och från vardagsrummet kliver du ut på den fint belägna balkongen i söder. Utanför balkongen ligger en mysig innergård med lekplats. Köket är nyrenoverat under 2019 med ny inredning och vitvaror. Köket har en matplats för 4 personer vid fönstret. Genom hallen, som har generösa förvaringsutrymmen, når man sedan badrum och sovrum som ligger vägg i vägg. En fin detalj är sovrummets burspråk och utrymmesmässigt finns plats för dubbelsäng.

Förening med stabil ekonomi och ett ca 25 hyresrätter som utgör ett framtida kapital för föreningen. Inom föreningen finns fest-/samlingslokal, gästlägenhet och nyrenoverade tvättstugor.

Grönskande omgivningar med Nytorpsgärdet och Nackareservatet lockar till ett aktivt liv för såväl vuxen som barn. Här har man bla endast några minuters promenad till Nytorpsbadet och till Enskededalens lekplats med klätterställningar, gungor m.m.

Buss 163 passerar på gatan och trafikerar mellan Kärrtorp och Bredäng via Blåsut, Svedmyra, Älvsjö och Fruängen. Vid Åstorpsringen finns buss till Gullmarsplan och lite längre bort finns några t-banestationer att välja på såsom Kärrtorp och Sandsborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration