Stora Ramviksvägen 40 / Norra Råda / Väddö / Norrtälje

Unik möjlighet att förvärva en gammal skola från 1920

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
80/100 kvm
Driftkostnad
9 320 kr/år
Totalareal
2 410 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på stora ramviksvägen såldes av oss 2019-06-15.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Råda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Stora Ramviksvägen 40 vid Norra Råda finns nu möjligheten att gå på visning i en unik och rymlig gammal skola från 1920 om ca 180 kvadratmeter. Byggnaden fungerade som skola 1920-1950 och övervåningen fungerade som tjänstebostad. Innan nuvarande ägare tog över hade huset stått obebott i ca 20år. Huset har kakelugn, braskamin, stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och stora fönster i flera väderstreck som erbjuder ett stort boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar.

Huset är vackert beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med ett förråd i dåligt skick.

Vid Norra Råda har du tillgång till bland annat två fina badplatser, Rådasjön och Ramviken. Badplatserna ligger inom cykelavstånd, ca 10 min. Du tar dig enkelt till Älmsta, med välsorterad ICA, apotek, restauranger, handelsträdgård och båt- och järnhandel mm.
Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration