Hemlingbyvägen 16b

Hemlingbyvägen 16b

Slutpris

2 600 000 kr


Hemlingby— Gävle

Hemlingbyvägen 16b


Slutpris
2 600 000 kr

Hemlingby— Gävle

Härligt enplansradhus invid insjö i Hemlingby

Välkommen till ett trivsamt enplansradhus med bästa villakänsla i Hemlingby ! Radhuset erbjuder 3 rum och kök, 2 terrasser i motsatta väderstreck, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med bra maskinstandard, 2 sovrum varav det ena inrett som dressing room samt eget garage i länga,

Radhuset är är stilfullt, välhållet och väldigt trivsamt med bästa vill-bo-känsla. Ett härligt sammanhållet boende med genomgående golv och vita ytskikt i samtliga rum.

I området pratar man om "Hemlingby sjöstad" - en hemlig oas - i direkt anslutning till trädgårdssidans terrass om cirka 60 kvm i skyddat och avskilt läge hittar vi en insjö. Här erbjuds en fin möjlighet till många soltimmar och fina kalas i en skyddad vy mot allmänning och med en överraskande sjöutsikt.

Enastående bra månadsavgift om endast 3.392 kr.

Garage med fjärrstyrd motordriven port i länga ingår i månadsavgiften. Gästparkering och bra möjlighet att köra bil fram till radhusets entré för varutransporter mm. Eget förråd invid entré samt eget vindsförråd.

I härliga Hemlingby bor du med nära till allt - med Centrum inom räckhåll och Hemlingby handelsområde alldeles i närheten och för resor och pendling
cirka 5 minuter till E4 med bil och 10 minuter på cykel till tågstationen. I området trivs både barnamiljer och seniorer.

Föreningen erbjuder träningsmöjligheter i bra utrustat gym, tvättstuga med bästa maskinutrustning, snickarverkstad, cykelrum mm.

Välkommen till en unik pärla i Hemlingby !


Boarea
78.5 kvm
Avgift
3 392 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-28

Mäklarhuset Västerås

Denna radhus på Hemlingbyvägen såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Hemlingbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.