Hagalundsvägen 9E

Hagalundsvägen 9E

Slutpris

1 575 000 kr


Prästslätten— Karlshamn

Hagalundsvägen 9E


Slutpris
1 575 000 kr

Prästslätten— Karlshamn

Smakfullt renoverad marklägenhet med uteplats i västerläge

Smakfullt renoverad trea om ca 70 m² i markplan. Bostaden helrenoverades 2017 (förutom badrummet). Genomgående grått laminatgolv och ljusa väggar. Fräscht kök med bl.a. ljusa och integrerade vitvaror, här finns plats för en mindre matgrupp. Helkaklat badrum med uppdaterad inredning från 2018. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Rymlig och inredd klädkammare för praktisk förvaring. Vardagsrum med plats för både soffa- och matgrupp, här finns en altandörr med utgång till trädäck med direktanslutning till föreningens trivsamma utemiljö. Till bostaden tillhör en carportsplats. Månadsavgift om enbart 3705 Kr/mån inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg. Obligatorsikt tillägg för carportsplats 150 kr/mån samt Tv-utbud 100 Kr/mån. Bra läge med närhet till kommunikationer, centrum, skogsmiljö mm.

Riksbyggen Karlshamnshus nr 10 är en mindre och familjär bostadsrättsföreningen om enbart 16 lägenheter. Här har löpande förbättringar utförts under åren. Trivsam utemiljö/trädgård med tillgång till bl a orangeri, gräsmatta och en lekplats för de mindre barnen. Till bostaden tillhör flera förrådsutrymmen, dessutom finns det gemensam tvättstuga, tillgång till biljardbord och pingisbord, hobbyrum mm. En välskött förening med god ekonomi. Välkomna på visning.


Boarea
69.5 kvm
Avgift
3 705 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2023-09-22

Mäklarhuset Karlshamn

Denna lägenhet på Hagalundsvägen såldes av oss 2023-09-22. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Hagalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.