Hunnemaravägen 25 / Gullbergslyckan / Karlshamn

Etta med fransk balkong

Slutpris
350 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 245 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hunnemaravägen såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Hunnemaravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbergslyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Etta i populär förening med tillgång till fransk balkong i sydvästläge. Väldisponerad lägenhet om 41 m² fördelat på hall, kök, badrum, vardagsrum med sovalkov samt klädkammare. Köket är i original med plats för matmöblemang samt badrum med våtrumsmatta/våtrumsgolv. Bostaden är belägen på tredje våningen med samtliga fönster med markis ut mot gatan. Ett billigt och bra alternativ för dig som söker övernattningslägenhet eller mindre permanentbostad.

Välskött bostadsrättsförening där löpande förbättringar har utförts bl a stambyte, fönsterbyte, utemiljö mm. I samma byggnad finns tillgång till tillhörande vinds- och matkällarförråd. Gemensam tvättstuga i angränsande fastighet. Föreningen tillhandahåller garage och P-platser mot en avgift dessutom finns det fria parkeringar i närområdet. Naturnära område med cykelavstånd till Karlshamns centrum. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.