Näsgränden 23 / Näsgränden / Karlshamn

Tillfälle att förvärva en bostad i idylliska Näsgränden

Slutpris
2 550 000 kr
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Näsgränden såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Näsgränden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsgränden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill ni bo centralt, bekvämt och samtidigt bevara villakänslan? Då har ni hittat rätt! Trivsamt bostadsrättsparhus fördelat på tre plan i idylliska Näsgränden. Här erbjuds en bostad i gott skick med bl a två uteplatser samt havsutsikt från ovanvåning. Renovering av entréplan samt ovanvåning är utfört. Bostaden passar både den större och mindre familjen.

Brf Näsgränden är en populär mindre bostadsrättsförening med 29 lägenheter. Välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bl a gemensam tvättstuga, förråd, samlingslokal samt P-plats (kösystem) för de boende. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.