Prästslättsvägen 16 / Prästslätten / Karlshamn

Nyrenoverad 1:a

Slutpris
350 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 769 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästslättsvägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Prästslättsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Prästslätten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad 1:a i toppskick. Välplanerad lägenhet på fjärde våningen (hiss finns). Kök med plats för matbord samt stambytt badrum med våtrumsgolv/våtrumstapet. Perfekt boende för dig som söker en första bostad alt. en övernattningslägenhet. Här är bara att flytta rakt in.

Brf Karlshamnshus nr 11 är Karlshamns största bostadsrättsförening. Område med närhet till motionsslingor, skolor, natur och kort avstånd till Karlshamns centrum/tågstation. Föreningen tillhandahåller parkering, carport samt garage (separat kö). Föreningen har ett aktivt föreningsliv som gör det lilla extra för att de boende ska trivas.
Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.