Regeringsgatan 123 / Karlshamn

Hus med två lägenheter!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
170/50 kvm
Driftkostnad
36 650 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Byggnadstyp
2- plan med inredd vind + källare
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Regeringsgatan såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Regeringsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Regeringsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort hus i utkanten av Karlshamn centrum med två stycken lägenheter. 1 lägenhet ca 85m² och en större lägenhet ca 140m². Badrum renoverade -13 i lägenhet 1 & 2, Uteplats till vardera lägenhet. Fjärrvärme. Garage samt fria parkeringar precis utanför. Lekplats vid fastigheten och närhet till Karlshamns tågstation. Besiktigat. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.