Sonaholmsvägen 25 / Vettekulla / Karlshamn

Villa med havsnära läge i Vettekulla/Karlshamn

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
30/31 kvm
Driftkostnad
35 600 kr/år
Tomtarea
3 009 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Sonaholmsvägen såldes av oss 2020-10-18. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Sonaholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vettekulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa (ett plan med separat källare) i Vettekulla. Kök/matplats/vardagsrum i ett. Storstuga med täljstenskamin samt murad öppen spis. Två sovrum. Helrenoverat badrum samt klädvård. Utgång från kök/matplats till trädäck ca 45 kvm med spa och havsutsikt.. Separat källare med gym/bastu samt wc/dusch. Två gästhus på tomten varav ett Attefallshus från 2017. Båtplats samt badbrygga inpå knuten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.