Västervångvägen 16 / Karlshamn

Enplanshus i vinkel - högt beläget iTubbaryd/Karlshamn

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
41 900 kr/år
Tomtarea
676 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna villa på västervångvägen såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på västervångvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av västervångvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt beläget vinkelhus i ett plan gränsande till skogsparti i Tubbaryd. Stort härligt vardagsrum/matrum i kombination ca 41 kvm, allrum ca 30 kvm med murad öppen spis samt utgång till trädäck. Två sovrum idag - kan bli både tre eller fyra. Liten stenbelagd uteplats vid entrésidan med underbar utsikt över delar av Karlshamn. Inglasat uterum i SV, uteplats vid kök och allrum, stenbelagd uteplats intill "damm" i närhet av skogspartiet, trädäck intill växthus samt murad utegrill. Närhet till för-, låg-och mellanstadieskolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.