Vinkelgatan 26A / Centralt / Karlshamn

Trerumslägenhet på 1 våningen (halvtrappa upp)

Slutpris
700 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 473 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinkelgatan såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Karlshamn samt även på Vinkelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående trerumslägenhet på första våningen (halvtrappa upp). Trivsam planlösning med generös takhöjd. Lägenheten har en rymlig hall, två sällskapsrum (kan göras om till ytterligare ett sovrum) samt ett sovrum. Köket är äldre och badrummet är renoverat med kakel/klinker i samband med stambytet. Tillgång till två klädkammare i lägenheten. Lägenheten är i behov av renovering. Ta tillfället i akt och skapa din bostad i City.

RBF Karlshamnshus nr 3 är en mindre förening med 21 lägenheter. Föreningen tillhandahåller gemensam tvättstuga, gym/bastu, övernattningslägenhet samt cykelrum i källare. Till lägenheten tillhör ett källarförråd samt en matkällare. Fria parkeringar finns i närområdet. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.