Landsvägsgatan 12 D / Pantarholmen / Karlskrona

INFLYTTNINGSKLAR STILREN ETTA PÅ PANTARHOLMEN!

Slutpris
610 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 822 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Landsvägsgatan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på Landsvägsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pantarholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

INFLYTTNINGSKLAR STILREN ETTA! Välkommen till denna smakfulla etta med centralt läge på Pantarholmen. Här erbjuds ett modernt och fräscht IKEA-kök, helkaklat badrum med golvvärme samt ljust nylagt trägolv. Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas. Promenadavstånd till Karlskrona centrum samt till hav och natur. En bit bort ligger BTH-högskola och tågstationen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.