Sibbamålavägen 41 / Sibbamåla / Lyckeåborg / Karlskrona

HÄSTGÅRD I TOPPSKICK!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
176/115 kvm
Driftkostnad
50 302 kr/år
Tomtarea
2.9 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
KARLSKRONA ÖLJERSJÖ 18:6
Objekttyp
Avstyckad gård
Såld
2019-07-14
Bostaden är såld!

Denna gård på sibbamålavägen såldes av oss 2019-07-14. Se alla våra försäljningar i Karlskrona samt även på sibbamålavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sibbamåla / Lyckeåborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HÄSTGÅRD I TOPPSKICK! Endast en kvart bilvägen från Karlskrona på naturskönt högt lugnt läge med gräns mot insjö erbjuder vi en mycket trevlig anläggning där nuvarande ägare har haft tävlingshästar. Enplansvilla i lantlig stil byggd 2005. Lantkök med vedspis. Umgängesrum med tak upp i nock, kakelugn. Inglasat uterum med golvvärme. Utomhusspa. Vattenburen golvvärme via bergvärmepump. Dubbelgarage. Stall byggt i lättbetong med fem boxar, spolplats, sadelkammare. Även intilliggande maskinhall med dubbla portar. Stort loft för hö. Carport för hästlastbil/husbil. Paddock. Mycket välskött i alla delar, både ute och inne. DRÖMSTÄLLE FÖR HÄSTINTRESSERADE/EGENFÖRETAGARE. Bör upplevas. INFLYTTNINGSKLART!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten