Järnvägsgatan 30

Järnvägsgatan 30

Slutpris

705 000 kr


Olofström

Järnvägsgatan 30


Slutpris
705 000 kr

Olofström

Funkisvilla med lättskött tomt!

Funkisvilla med källare (ca 142 m²) med kort avstånd till vacker natur och Olofström centrum. 6 rum varav 5 sovrum. Stort och luftigt vardagsrum med fiskbensparkett. Insatskamin samt vattenburet värmesystem (pellets). Isolerfönster samt lättskött tegelfasad. Goda förvaringsmöjligheter med två tillbyggda förråd samt källare under hela huset. Ett extra inrett sovrum i källaren. Entré med altan. Carport med förråd. Boendekostnadskalkyl finns att erhålla. Villan är besiktigad och energideklaration är utförd. Ombyggnation av väg 15 är planerad 2017 vilket sannolikt minskar trafiken, se karta över ombyggnationen i bifogade filer. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
142/80 kvm
Driftkostnad
43 765 kr/år
Tomtarea
1 209 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2016-09-19

Mäklarhuset Karlshamn

Denna villa på Järnvägsgatan såldes av oss 2016-09-19. Se alla våra försäljningar i Olofström samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.