Djupekåsvägen 6 / Djupekås / Sölvesborg

Välkommen till den "gamla lanthandeln" i Djupekås!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
170/60 kvm
Driftkostnad
34 676 kr/år
Totalareal
1 296 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Djupekåsvägen såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Sölvesborg samt även på Djupekåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djupekås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Djupekåsvägen 6! Här stiger du in i ett karaktärsfullt, charmigt och stort hem om 170 kvadratmeter med stora sällskapsytor och fönster i flera väderstreck med det lilla extra i form av fin havsutsikt. Huset rymmer även en stor källare. 

"Gamla lanthandeln" är ett karaktärsfullt och charmigt hus med havsnära läge i det idylliska och pittoreska lilla fiskeläget Djupekås. Tänk ändå om hus kunde tala, vilka historier vi hade fått höra då! I lanthandeln har alla varit, handlat, pratat och umgåtts!

Huset står på en rogivande, lummig och härlig trädgårdstomt med fruktträd, perenner och buskar. Här är havet alltid nära, några minuter bort så når vi småbåtshamnen och badplatsen. Promenadstråken är oändliga och det är nära till naturen. Här kan du bo om du letar efter ett rymligt permanentboende eller om du önskar ett fritidshus med plats för familjen, vännen och bekanta.

Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.