Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Borlänge

Boarea/biarea
115/18 kvm
Referensnummer
420 030
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Området

Trevligt område nära naturen

Bostadsområde i kuperad skogsmiljö på Tjärnaberget. Småhusen byggdes på 70-och 80-talen. Området växer med nya bostäder!

Arons Eriks väg

På Arons Eriks väg bor ni nära naturen och avsaknaden av genomfartsvägar gör det mycket barnvänligt. Huset ligger på gångavstånd till förskolor samt mycket populära Skräddarbacksskolan. Väletablerat bostadsområde

Bad och Natur

Fina ströv- och friluftsområden i området, däribland den kuperade skogsmiljön på Tjärnaberget, olika fäbodar och Bjusansjön. Området har gott om promenadstråk, motion/skidspår (även belysta) och vandringsleder i den närliggande skogen. Inom gång och cykelavstånd finns barnvänliga badsjöar och slalombacken Paradisbacken. På vintern finns även skoterspår från övre delen av Skräddarbacken.

Kommunikation

Bra vinterunderhållna cykelvägar till Kupolen, Centrum och Norra Backa/IKEA. Bra bussförbindelser till Borlänge centrum (buss till centrum var 20:e minut) och direktbuss till Falun 4 km till Borlänge centrum med butiker, restauranger och nöje. 3 km till Kupolens köpcentrum och handelsområdet Norra Backa med bl a IKEA.

Skolor

I området finns förskolor och grundskola. Årskurs 1-6 i Skräddarbacksskolan.

Fördelar

#Cykelstigar (mtb)
#Badstrand
#Barnvänligt
#Hundvänligt
#Växande område
#Cykelbanor
#Sport och friluftsliv
#Motionsspår
#Lugnt
#Bussar
#Skidspår

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier