Din mäklare i Borlänge

Mäklarhuset BorlängeBesöksadress

Målaregatan 5

Vi vågar påstå att vi är specialister på fastighetsaffärer! I alla fall om vi får tro våra kunder. Och du som kund är oerhört viktig för oss!

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare, köpare som samarbetspartners är ledord genom hela försäljningsprocessen hos våra mäklare. Detta gäller i varje enskilt uppdrag. Stort som litet, oavsett om det gäller privatbostäder eller kommersiella fastigheter.

Vi har i mer än 40 år arbetat inom regionen Borlänge, Falun, Gagnef, Leksand och Säter och är ett av Dalarnas äldsta mäklarföretag. Under den här tiden har vi skaffat oss den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad fastighetsaffär. Vårt nätverk inom Mäklarhuset ger dig tillgång till ett stort kontaktnät och utbud av tjänster. Tillsammans med våra goda kontakter med såväl banker som andra samarbetspartners finns de bästa förutsättningar för ditt livs största, och bästa, affär!

Kontakta våra duktiga mäklare i Borlänge och Säter redan idag så gör vi din bostadsaffär lyckad.

Våra fastighetsmäklare kan Borlänge och Säter

Här träffar du erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Borlänge och Säter. Inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också nöjen, idrott, mataffärer, kommunikationer och lite till. Alla vi som arbetar här på Mäklarhuset Borlänge älskar det vi gör. Vi erbjuder er en modern heltäckande mäklartjänst. För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd och får dina önskemål tillgodosedda.

Därför erbjuder vi alltid ett personligt bemötande. Alla våra kunder är unika och vi strävar efter att du ska få den hjälpen som just du behöver. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar någon av våra mäklare ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Mäklaruhset Borlänge


Våra områden

Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Borlänge Målaregatan 5

Öppettider


9-17 vardagar,
ibland lunchstängt mellan 12-13

Letar du en mäklare i Borlänge?


Våra mäklare har mångårig erfarenhet av bostadsaffärer i Borlänge. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Borlänge idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Borlänge!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.