Nina Holpers - mäklare i Borlänge

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (71 omdömen)

Jag heter Nina Holpers och jag har arbetat som mäklare i Borlänge sedan år 2001. Att jag blev mäklare var något av en slump men med facit i hand kan jag inte föreställa mig ett jobb som skulle passa mig bättre.

Mer om mig

Mitt yrkesval var ett av mitt livs största och bästa beslut. Att få vara spindeln i nätet när Du tar ett av Ditt livs största beslut ser jag som ett privilegium och ett stort förtroende. Mina rötter finns i Dalarna och jag är uppvuxen i Borlänge. Att ha en rik lokalkännedom är en stor fördel i mitt jobb. Som barn cyklade jag till alla badsjöar kring Borlänge, som ungdom hängde jag i alla idrotts och evenemangsanläggningar och som vuxen har jag provat nästan alla lekplatser tillsammans med mina barn. Jag kan Borlänge med omnejd! Idag bor jag i en villa med min man och mina barn och trivs med livet. Jag tränar mycket mindre än jag borde men sitter sällan stilla. Om mitt dygn fick fler timmar så skulle jag läsa böcker och baka fler bullar!

Det jag tycker allra mest om i mitt jobb är mötet med människor, alla människor är olika och alla människor vill ha ett hem - det ger mitt arbete en fantastisk mångfald

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nina Holpers Fastighetsmäklare
Nina Holpers

Fastighetsmäklare

Kontor: Borlänge
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.