Nina Holpers

Jag heter Nina Holpers och jag har arbetat som mäklare i Borlänge sedan år 2001. Att jag blev mäklare var något av en slump men med facit i hand kan jag inte föreställa mig ett jobb som skulle passa mig bättre.

Mer om mig

Mitt yrkesval var ett av mitt livs största och bästa beslut. Att få vara spindeln i nätet när Du tar ett av Ditt livs största beslut ser jag som ett privilegium och ett stort förtroende. Mina rötter finns i Dalarna och jag är uppvuxen i Borlänge. Att ha en rik lokalkännedom är en stor fördel i mitt jobb. Som barn cyklade jag till alla badsjöar kring Borlänge, som ungdom hängde jag i alla idrotts och evenemangsanläggningar och som vuxen har jag provat nästan alla lekplatser tillsammans med mina barn. Jag kan Borlänge med omnejd! Idag bor jag i en villa med min man och mina barn och trivs med livet. Jag tränar mycket mindre än jag borde men sitter sällan stilla. Om mitt dygn fick fler timmar så skulle jag läsa böcker och baka fler bullar!

Det jag tycker allra mest om i mitt jobb är mötet med människor, alla människor är olika och alla människor vill ha ett hem - det ger mitt arbete en fantastisk mångfald

Nina Holpers Fastighetsmäklare
Nina Holpers

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Nina har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 71 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering