Grådhedsvägen 155 / Grådheden / Borlänge

2,5 timmar från storstadens brus finns detta lilla hus.

Slutpris
350 000 kr
Boarea
35 kvm
Driftkostnad
3 842 kr/år
Tomtarea
1 163 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-08-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grådhedsvägen såldes av oss 2019-08-02. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Grådhedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grådheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I utkanten av Bäsna, mot Lennheden finns denna lilla sommar oas. Du får njuta utav att befinna dig i naturen med allt lugn som sprider sig. Du kan cykla eller promenera till badplatsen. Du kan även gå ner till älven.
Huset innefattas inte av tvånget att dra in vatten och avlopp. Men möjligheten kommer att finnas så snart Borlänge Energi ger klartecken.
Vägen plogas även vintertid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.