Vattbergsvägen 18

Vattbergsvägen 18

Slutpris

2 890 000 kr


Vattberget— Insjön— Leksand

Vattbergsvägen 18


Slutpris
2 890 000 kr

Vattberget— Insjön— Leksand

Välkommen till denna stora och välplanerade bostad belägen på Vattbergsvägen 18 i det natursköna området Vattberget i Insjön. Med sin ljusa och luftiga atmosfär erbjuder denna bostad en behaglig och trivsam miljö!

Samtliga sovrum är placerade på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell planlösning. Interiören är smakfullt inredd och renoverad, vilket ger en modern och stilren atmosfär. Den generösa källaren erbjuder stor potential för den som önskar utöka boendeytan eller skapa en extra mysig plats för umgänge. Här kan du njuta av en trevlig uteplats som bjuder på många soltimmar, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. Det barnvänliga läget gör det även möjligt för de yngsta att leka fritt och säkert i området.

Förutom huvudbyggnaden finns även Tomtebo, Insjöns charmigaste lekstuga med en murad öppen spis. En fullt utrustad gäststuga om 2 rum och kök fördelat på 45 kvm erbjuder möjligheter till uthyrning, generationsboende eller som en egen plats för tonåringen. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket underlättar vardagen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ett bekvämt och naturnära boende med utmärkta möjligheter för både familjer och andra hushåll. Välkommen att ta del av detta unika tillfälle att skapa ditt drömhem!


Boarea/biarea
146/109 kvm
Tomtarea
2 438 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-06

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna villa på Vattbergsvägen såldes av oss 2024-06-06. Se alla våra försäljningar i Insjön samt även på Vattbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.