Movägen 8 / Centrala Leksand / Leksand

Familjevilla i lugnt läge!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 150/107 kvm
Driftkostnad
55 965 kr/år
Tomtarea
1 654 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Movägen såldes av oss 2019-07-02. Se alla våra försäljningar i Leksand samt även på Movägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Leksand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga villa med gångavstånd till allt du kan behöva. Huset är 1 och 1/2 plan med källare fördelat på 6 rum och kök. Stort ljust rymligt kök med en ordentlig matsalsdel. Vardagsrum med braskamin och utgång till den stensatta altanen. Uppvuxen trägårdstomt. Separat garage med rum både för bilen och egen verksamhet. Ordentligt med förvaringsutrymmen både i källare och på vind.

Här bor du på en härlig hörntomt i lugnt område mitt i Leksand med allt du kan behöva runt knuten, Siljan med bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Bra förskolor, grundskola och gymnasium så nära att barnen alltid kan gå själva. Du bor nära ett av Sveriges finaste idrottsområde med framförallt Tegera Arena, där du kan följa Leksands IF spela SHL hockey varje vecka, dessutom finns det fotboll, baseboll, softboll, friidrott, gymnastik, paddeltennis, skateboard, gym, innebandy och badhus. Eller varför inte låta svärmor bo på omtyckta Korstäppans Herrgård, ett stenkast bort, när ni får besök.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.