Falkbergsvägen 12 / Linghed / Falun

Välskött litet hus med potential i Linghed

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
80/17 kvm
Driftkostnad
28 462 kr/år
Tomtarea
1 480 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Falkbergsvägen såldes av oss 2020-10-23. Se alla våra försäljningar i Linghed samt även på Falkbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linghed är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ovan trädtopparna med utsikt över Svärdsjön har just du möjligheten att förvärva en fastighet med all potential för ett trevligt året-runt eller varför inte en fritidsbostad i http://linghed.se/.
Har du önskat dig att komma ut från stan och bara få chansen att skapa någonting? Vill du ha ett bra objekt att starta med? Kom på visning och kika. Det är mycket bättre än man kan tro.
Huset är välskött, ligger på en fin tomt och kan utvecklas på alla möjliga vis.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.