Backbodarna 20

Backbodarna 20

Slutpris

270 000 kr


Mockfjärd— Gagnef

Backbodarna 20


Slutpris
270 000 kr

Mockfjärd— Gagnef

Backbodarna 20- Mockfjärd

Välkommen till Backbodarna 20!

I härlig natur på Backbuans fäbod kommer nu chansen att förvärva ett trevlig fritidsboende bestående av 3 mindra byggnader samt en förvaringsbod.
Fastigheten består av 1 en huvudbyggnad där kök och vardagsrum/sovrum finns samt en härligt uteplats på baksidan av byggnaden. 2 stycken mindre sovstugor ryms också på tomten. I förvaringsboden finns plats för snickardel, förvaring men också finns här utedasset. Köket i huvudbyggnaden är utrustad med gasspis, men även vedspis. En mindre solcells anläggning finns också tillgänglig för enklare delar som kräver el.
På gården finns en fin liten grillplats och även en egen brunn att ta vatten ifrån.

Missa inte möjligheten att förvärva en fritidsdröm i ett naturnära läge där plats för både släkt och vänner finns. Säljaren avser att lämna större delen av bohaget, bortsett från personliga tillhörigheter, vilket gör möjlighet för dig som köpare att bara öppna dörren och njuta.

Välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
2 335 kr/år
Tomtarea
1 181 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-14

Mäklarhuset Borlänge

Denna fritidshus på Backbodarna såldes av oss 2023-08-14. Se alla våra försäljningar i Mockfjärd samt även på Backbodarna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.