Sök Meny
Såld

SÖDERHAMN / Bergvik / Övre Bölegatan 3

Rymlig bostad med härlig trädgård!

Välkomna till Bergvik och den här mycket praktiska villan med lummig och arrangerad trädgård. Här har man uteplats på både husets fram- och baksida, gott om plats för utelek på gräsmatta, och odlingsmöjligheter i både växthus och i trädgårdsland. Bostaden omfattar hela fem sovrum, vardagsrum, allrum, kök, badrum, duschrum och tvättstuga i två plan, och balkong i sydvästläge på övre plan. Här finns också garage med isolerat hobbyrum, växthus och jordkällare. I området finns badplatser, goda kommunikations- och pendlingsmöjligheter, närservice och skola. Med knappt 1,5 mil till E-center har man här ett ypperligt boende för dig som vill bo nära stan men ändå på landet.
Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
SÖDERHAMN / Bergvik
Övre Bölegatan 3
Slutpris: 760 000 kr
Boarea: 162 kvm
Driftkostnad: 42 646 kr/år
Tomtarea: 1368 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-08-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Bergvik / Övre Bölegatan