Övre Bölegatan 3 / Bergvik / SÖDERHAMN

Rymlig bostad med härlig trädgård!

Slutpris
760 000 kr
Boarea
162 kvm
Driftkostnad
42 646 kr/år
Tomtarea
1 368 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Övre Bölegatan såldes av oss 2017-08-07. Se alla våra försäljningar i Bergvik samt även på Övre Bölegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Bölegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Bergvik och den här mycket praktiska villan med lummig och arrangerad trädgård. Här har man uteplats på både husets fram- och baksida, gott om plats för utelek på gräsmatta, och odlingsmöjligheter i både växthus och i trädgårdsland. Bostaden omfattar hela fem sovrum, vardagsrum, allrum, kök, badrum, duschrum och tvättstuga i två plan, och balkong i sydvästläge på övre plan. Här finns också garage med isolerat hobbyrum, växthus och jordkällare. I området finns badplatser, goda kommunikations- och pendlingsmöjligheter, närservice och skola. Med knappt 1,5 mil till E-center har man här ett ypperligt boende för dig som vill bo nära stan men ändå på landet.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration