Johan Söderlund - mäklare i Hudiksvall

När man väljer mäklare inför sitt livs största beslut så är det många aspekter att ta in. Hur sköts marknadsföringen? På vilket sätt presenterar man bostaden? Hur går processen till? Allt från det första mötet dag ett i din nuvarande bostad, till deklarationen året efter försäljningen - jag bistår dig genom hela processen!

Mer än bara Hemnet?

Svar: Ja! För att nå ut till fler spekulanter jobbar vi ständigt för att söka nya kanaler och nya sätt att presentera din bostad. Marknadsföring genom att nå passiva spekulanter, flygbilder och visningsmaterial i mycket god kvalité är bara några av de fördelar jag har att arbeta med tack vare min fantastiska kedjetillhörighet. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Vem är jag?

Efter 7 år som elektriker beslutade jag mig för att ta steget in i mäklaryrket, och startade våren 2014 Malmö högskolas distansutbildning till fastighetsmäklare. Sedan våren -16 är jag verksam som registrerad mäklare i Hudiksvall och Nordanstig. Jag arbetar metodiskt och ambitiöst, nyfiken på nya utmaningar och sätter alltid dig som kund främst. Jag bor i Näsviken med sambo och mina två döttrar.

Genom en god lokal förankring och digital spets hjälper jag dig genom din bostadsaffär!

Johan Söderlund Fastighetsmäklare
Johan Söderlund

Fastighetsmäklare

Kontor: Hudiksvall
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler