Josefine Back

Jag arbetar på Mäklarhuset i Hudiksvall och förmedlar idag bostadsrätter, villor, fritidshus och gårdar i Hudiksvalls- och Nordanstigs kommun. Jag står för ett högt engagemang och en personlig relation, där jag alltid finns tillgänglig för både dig som säljare och potentiella köpare.

Flest antal rekommendationer

Under 2017 var jag den mäklare i hela Hudiksvall som fick flest antal rekommendationer från tidigare kunder och fortsatt i topp 2018 samt 2019 bättre betyg än så kan man inte få! Detta är för mig det främsta beviset på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt.

Kontakta mig

Det som driver mig är att överträffa mina kunders förväntningar och leverera en trygg tjänst med hög kvalitet och genuin service i varje affär. Min vision är du ska bli så nöjd att du gärna rekommenderar mig vidare till andra. Går du i säljtankar eller är du nyfiken på att veta värdet av din bostad? Tveka inte att höra av dig till mig!

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Josefine har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 109 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 18
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering