Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklare med kvalitetsfokus

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Hudiksvall

Ska du köpa eller sälja bostad? Grattis! Då väntar dig en fantastisk tillfälle att skapa ett nytt kapitel i ditt liv, med nya gemenskaper, möjligheter och erfarenheter!

Det finns många olika skäl till att sälja eller köpa bostad. Oavsett i vilken situation du befinner dig i så kommer vi att finnas där och hjälpa dig på bästa sätt. På vårt kontor möts du av tre fastighetsmäklare - Klas Söderlund, Johan Söderlund och Josefine Back. Tillsammans med vårt nytillskott Lisa Gjers, blivande mäklare, servar vi dig genom hela processen.

Mäklarhuset som kedja

Mäklarhuset är Sveriges största, icke-franchisedrivna, fristående mäklarkedja. Att vara fristående innebär bland annat att vi inte ägs eller delägs av en bank eller ett försäkringsbolag. Vi har endast ett intresse i fokus – våra kunder!

Vårt kontor i Hudiksvall ägs av Klas Söderlund, som har verkat på Hudiksvalls och Nordanstigs bostadsmarknad i närmare 35 år.

Vi är ett Smartare val

Tack vare Mäklarhusets offensiva digitala utveckling har vi tillgång till en bred portfolio av produkter för att kunna nå bästa möjliga resultat i varje enskild affär. Vi jobbar aktivt i vårt team av mäklare, assistenter och partners och tillämpar dessa verktyg tillsammans med ett personligt engagemang. Därför vågar vi påstå att vi är ett smartare val.

Du hittar oss längs med gågatan mitt i Hudik - Välkommen in till oss!

Hudiksvall

Storgatan 29
824 30 Hudiksvall

Måndag-torsdag 9.00-17.00
Fredag 9.00-16.00
Lunch 11.30-12.30

Aktuella försäljningar
Visa alla 32
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering