Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Hudiksvall

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Hudiksvall

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.
Vi satsar framåt och för att kunna ge ökad service är vi nu glada över att ha anställt Johan Söderlund och Josefine Back som fastighetsmäklare hos oss.

MARKNADSFÖRING
Hos oss syns du bäst och mest. Vi har fler marknadsföringskanaler än de flesta vilket gör att din bostad visas upp för många spekulanter. Vår egen hemsida, Blocket Bostad , Hemnet och Facebook är några.
Vi har i snart 3 år haft en egen drönare och kunnat erbjuda flygfotografering av din bostad och det har vi upplevt som mycket uppskattat av våra kunder men i oktober-16 har ett nytt regelverk tillkommit som gör att drönare inte får användas för fotografering. Förhoppningsvis kommer inom kort ett beslut hur drönarbilder skall få knäppas och användas så vi inväntar detta.

Våra mäklare kan Hudiksvall

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i nio år i rad legat i topp med landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Välkommen till oss och bli nöjd du också!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, gårdar, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Med stort engagemang och gedigen kunskap ger vi Dig som kund trygghet genom hela bostadsaffären.

Jag har under drygt 30 år på bostadsmarknaden i Hudiksvall och Nordanstig medverkat vid 1000-tals affärer och värderingar vilket gör att jag har både kunskap och erfarenhet att besvara de flesta frågor som uppkommer i samband med en fastighetsaffär. Dessutom är jag den enda mäklaren i Hudiksvall som förutom mäklarutbildningen även har en juristexamen.

Väl mött! / Klas Söderlund, fastighetsmäklare

Du hittar oss centralt på Storgatan 29, vid gågatan, med absolut bästa affärs- & skyltläge.

Bra både för dig som ska sälja eller köpa bostad!
Välkommen in på en kopp kaffe och titta på våra fina lokaler och skyltmöjligheter. Du kanske har funderingar kring boendet även om du inte planerar att byta bostad just nu.

Hudiksvall

Storgatan 29
824 30 Hudiksvall

Måndag-torsdag kl. 9.00-17.00
Fredag 9.00-16.00
Lunch 11.30-12.30

Tel: 0650-153 80

hudiksvall@maklarhuset.se

Aktuella försäljningar
Fler sökalternativ
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Klas Söderlund VD/Fastighetsmäklare
Klas Söderlund
VD/Fastighetsmäklare
Kontorsägare
E-post
Iréne Knutsson Mäklarassistent / Kontorsansvarig
Iréne Knutsson
Mäklarassistent / Kontorsansvarig
Kontorsägare
E-post
Annica Snell Mäklarassistent / Kontorsansvarig
Annica Snell
Mäklarassistent / Kontorsansvarig
E-post
Boka fri värdering