Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Hudiksvall

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Hudiksvall

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar en mäklare i Hudiksvall ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare kan Hudiksvall

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Hudiksvall drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Att köpa eller sälja en bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart marknadsföring ser vi till att din bostad sticker ut i bruset och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Hudiksvall idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, gårdar, bostadsrätter, fritidshus lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Med stort personligt engagemang och gedigen kunskap ger vi Dig som kund trygghet genom hela bostadsaffären.

Jag har under drygt 30 år på bostadsmarknaden i Hudiksvall och Nordanstig medverkat vid 1000-tals affärer och värderingar vilket gör att jag har både kunskap och erfarenhet att besvara de flesta frågor som uppkommer i samband med en fastighetsaffär. Dessutom är jag den enda mäklaren i Hudiksvall som förutom mäklarutbildningen även har en juristexamen.
Jag med mina kollegor guidar dig genom din största affär i livet - välkommen in till oss!

Väl mött! / Klas Söderlund, fastighetsmäklare

Du hittar oss centralt på Storgatan 29, vid gågatan, med absolut bästa affärs- & skyltläge.

Bra både för dig som ska sälja eller köpa bostad!
Välkommen in på en kopp kaffe och titta på våra fina lokaler och skyltmöjligheter. Du kanske har funderingar kring boendet även om du inte planerar att byta bostad just nu. Kontakta oss för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Hudiksvall!

Hudiksvall

Storgatan 29
824 30 Hudiksvall

Måndag-torsdag 9.00-17.00
Fredag 9.00-16.00
Lunch 11.30-12.30

Aktuella försäljningar
Visa alla 22
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering