Rosendalsgatan 1 / Forsbacka / Gävle

Stilren etta i Forsbacka med balkong!

Slutpris
325 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 450 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosendalsgatan såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Forsbacka samt även på Rosendalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Forsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Forsbacka och en centralt belägen hörnlägenhet. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två håll samt utgång till balkongen. Väldisponerad lägenhet med genomgående renoverade ytskikt. Bra kommunikationsmöjligheter till Valbo, Sandviken & Gävle, nära till mataffär, Storsjön med båtplats, skola och förskola samt bra med grönområden gör detta till ett attraktivt läge i centrala Forsbacka. Möjlighet till snabbt tillträde finns, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.