Fredriksdalsvägen 4F

Fredriksdalsvägen 4F

Slutpris

950 000 kr


Villastaden— Gävle

Fredriksdalsvägen 4F


Slutpris
950 000 kr

Villastaden— Gävle

Bästa studentlägenheten - ett stenkast från Högskolan

Bästa lägenhet för bästa studieresultat - du är inne på Högskolan inom 5 minuter - ditt pluggande blir högeffektivt och enkelt ! Och du når nöjesliv och butiker i city och på Söder på 7-8 minter med cykel !

Ta en titt på en stilsäkert renoverad & smart planerad tvårummare i markplan med egen entré - renoverad med allt nymålat och nya golv 2022, badrum & kök från 2015. En perfekt första lägenhet eller studentlägenhet !

Här erbjuds ett förstklassigt, smart boende med hög standard och stilsäker känsla. Vad sägs om detaljer som genomgående valnötsgolv och spotlights i alla rum. Lägenheten disponeras med kök & vardagsrum i öppen & modern planlösning, ett gediget helkaklat badrum invid sovrummet - bästa hotellkänsla !

Kök erbjuder bänkskiva i marmor, integrerad kyl&frys, induktionshäll och fullstor diskmaskin Badrum helkaklat med lyxig takdusch, vägghängd WC, golvvärme och tvättmaskin.

Bredband/TV via fiber 100/100 MB. Integrerat högtalarsystem i taket.

Härlig grön och skön känsla med grönytor och träd precis utanför ytterdörren - bra plats för utemöbler i soligt västerläge invid den egna entrén !

Välkommen att boka din visningstid !


Boarea
33 kvm
Avgift
2 278 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-01

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Fredriksdalsvägen såldes av oss 2022-08-01. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Fredriksdalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.