Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Gävle

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Gävle

Mäklarhuset har sedan hösten 2014 etablerat mäklarverksamhet i Gävle och Sandviken. På mindre än 1 år genomförde vi mer än än 100 bostadsaffärer med nöjda säljare & köpare - och nu ökar vi takten med ännu fler affärer. Vi gör många små skillnader i alla mäkleriets delar för att skapa en större skillnad - det är Mäklarhusets genomtänkta koncept.

Mäklarhuset är Sveriges 4:e största mäklarkedja och vårt kontor ligger på en klassisk adress i Gävle - i Ferdinand Bobergs Centralpalatset vid Börsplan, med Elite Stadshotellet och gamla Börshuset som närmaste granne.

Idag är vi 4 mäklare plus 1 assistent - Vi vill träffa dej för att resonera om, och planera din nästa bostadsaffär. Vi erbjuder skriftlig värdering av din bostad helt kostnadsfritt.

Vi hoppas att du hör av dej för att få veta mer om mäklaren med den modernaste marknadsföringen och metodiken - och hur det leder fram till rätt marknadspris när du ska sälja - du kan följa oss på Facebook/Mäklarhuset/Gävle för att ta del av erbjudanden och information.

Mäklarhuset

Att köpa eller sälja bostad är för de flesta en av de största affärerna i livet. Vi på Mäklarhuset har bred erfarenhet av bostadsaffärer kombinerat med bra kännedom om Gävle med omnejd. Varje affär är unik för både köpare och säljare - för oss på Mäklarhuset i Gävle är målet är att hela affären är trygg, enkel och framgångsrik för båda parter.

Mäklarhuset erbjuder dig en modern och framgångsrik mäklartjänst baserad på nära engagemang med kunden plus en lång kedja av personlig service, vilket 7 år i rad gett Mäklarhuset landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Planerar du att köpa eller sälja en bostad eller vill du bara veta vad din bostad är värd ? Gör det enkelt för dig - kontakta oss redan idag för kostnadsfri rådgivning och skriftlig värdering. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Gävle, Sandviken och övriga orter i närområdet.

Varmt välkomna till oss på Mäklarhuset !

Aktuella försäljningar
Visa alla 36
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering