Brisgatan 8 / Andersberg / Gävle

Välskött familjevilla med 4 sovrum och 2 badrum !

Slutpris
2 230 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
4 023 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Brisgatan såldes av oss 2020-01-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Andersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välskött familjevilla med 4 sovrum, 2 badrum, generöst vardagsrum med matplats samt kök med bra maskiner.

Stort soldäck med kringbyggd stensatt gård invid villans entré - här möter du sommaren & solen tillsammans med vänner och familj ! Lugn insynsskyddad trädgårdssida med tjusiga planteringar och växter är perfekt för barnens lek och sport.

Villan erbjuder totalt 4 sovrum - master bedroom med walk-in-closet samt 2 ytterligare sovrum på övre plan, 1 sovrum på entréplan, badrum/duschrum på båda våningsplanen. Bra förvaring i garderobsvägg i hall. Mindre möblerbar hall på övre plan - utmärkt för läshörna eller kontorsyta.

Fristående förråd invid entré samt garage i länga tillhör huset. Bredband och TV med Com Hems basutbud ingår i avgift till Brf.

Här bor du bara ett stenkast från shopping i Hemlingby köpcentrum och på Ica Maxi fyller du enkelt kylskåpet. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållplats ett par minuter bort, närhet till lekplatser, skolor och barnomsorg - det är enkelt att bo här.

Välkommenpå visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.