Brynäsgatan 8b / Brynäs / Gävle

Central 2:a med hiss i markplan och två uteplatser!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 652 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brynäsgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Brynäsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och smakfulla 2:a i bra skick med genomgående fina ekparkettgolv, två uteplatser och hiss i markplan! Denna praktiska och hemtrevliga lägenhet erbjuder bekvämligheter såsom renoverat badrum från -12, stort vardagsrum och sovrum, rymligt och ljust kök samt två fantastiska uteplatser i olika väderstreck - optimalt då du kan välja om du vill vila i skuggan eller njuta av kvällssolen. Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas!

Här på Brynäs är det verkligen lätt att trivas. Läget på Brynäsgatan är både centralt och havsnära och du har Gävle Centralstation precis runt knuten. Gavleån ligger endast en kort promenad bort och i området finns matbutiker, skolor, vackra promenadstråk och bra kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brynäs

Brynäs är ett lugnt område med närhet till naturen samt stadskärnan endast en cykeltur bort. Här är ett perfekt område för både unga som äldre, både lekparker och promenadstråk finns tillgängligt runt kring Brynäs.

Nöje

Cykelavstånd har du nästan överallt, oavsett om du ska in till stan för lite shopping eller om du ska träna på gymmet. Inom Brynäs gränser finns även restauranger och en mängd olika matbutiker nära tillgängligt.

Fritid

För dig som gillar att idrotta så finns en mängd olika möjligheter. Naturreservatet t-udden ligger längre in i Brynäs och bjuder på natur och promenadstråk för er som tycker om motion. Brynäsvallen har det mesta inom idrott, allt från skridskor till fotboll. Gym finns även utplacerade runt om i Brynäs. För er som tycker om paddel-tennis så ligger Gävles största paddelanläggning här.

kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns det buss som enkelt tar dig dit du vill. Gång/cykelavstånd till Gävle centrum och centralstation.

familjeliv

För familjen så finns det skolor och dagis nära tillgängligt. Vårdcentralen ligger i centrala delen av Brynäs. För er som vill ta en dag i naturen finns Stenebergsparken där man kan ta med familjen på en minigolf runda och ta en glass eller gunga i lekparken intill.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.