Gustavsgatan 6 / Söder / Gävle

Stilfull & umgängesvänlig 3:a med egen parkering !

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
5 065 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustavsgatan såldes av oss 2019-11-11. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Gustavsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stilfull och genomgående renoverad 3-rumslägenhet om hela 92 kvm- perfekt för umgänge & fest med vänner. Mellan kalasen erbjuder lägenheten en lugn & stillsam tillvaro i ett ljust gavelläge i en klassisk 20-talsfastighet belägen vid skärningen mellan Söder & Vallbacken. - bara några kvarter från nöjetsstråket på Söder och en kort promenad till shopping i centrum ! Och så enkelt att bara flytta in !

Lägenheten är stilmässigt väl sammanhållen och karaktäriseras av ljus och rymd med generös takhöjd och många höga fönster i 3 väderstreck. Och såklart hittar vi många tidstypiska detaljer såsom slipade massiva furugolv, maffiga element & djupa fönsternischer. Missa inte den framknackade genuina tegelväggen !

Bostaden erbjuder 2 stora och lättmöblerade sällskapsrum - ett ljust och öppet vardagsrum plus stor matsal med fönster mot både gård och gata. Nybyggt kök med matplats och fönster i 2 väderstreck och bra maskiner. Sovrum med med skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum i grafiskt uttryck med WC, tvättställskommod samt dusch med glasdörr.

Invid lägenhetens entré ligger en balkong som disponeras gemensamt för de boende på väningsplanet Brf erbjuder dessutom under sommartider en gemensam terrass på innergården med grillplats och sittmöbler. Fastigheten är stamrenoverad.

Parkeringsplats på gården följer lägenheten - ingen kö (endast 420 kr/ månad). Internetuppkoppling ingår i månadsavgift.

Välkommen att boka din visningstid !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.