Lerduvevägen 8H / Gävle

Stilrent radhus i populärt område med trädgårdssida i fantastiskt sydvästläge mot lugn park!

Slutpris
2 570 000 kr
Boarea/biarea
88/15 kvm
Avgift
4 216 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lerduvevägen såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Lerduvevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerduvevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stilrent renoverat radhus i populärt område med trädgårdssida i fantastiskt sydvästläge mot lugn park i Sörby med umgängesytor så som kök och vardagsrum på entréplan i öppen planlösning.

2014 renoverades köket och det sattes in ett Marbodal kök i ljusa och tilltalande materialval med integrerad ugn & mikrovågsugn . Vardagsrummet leder ut till stor och härlig altan under tak, med trädgårdssida i sydvästläge mot parken som ligger i direkt anslutning till bostadsrättsföreningens fastighet.
Övervåningen består av master bedroom, två sovrum samt helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.
inredd källare perfekt som arbetsrum eller kontor med två förråd. Från källaren nås tvättstuga och förråd som ligger i samma huskropp.

Större delen av bostadens ytskikt har löpande renoverats under 2013-2017 vilket resulterat i en mycket hög standard på bostadens ytskikt idag!

I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg!

Här bor du lugnt och bekvämt med närhet till förskola, skola, affärer, centrala Gävle samt grönområden med fotbollsplan och lekplats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration