Löjtnantsvägen 3

Löjtnantsvägen 3

Slutpris

3 790 000 kr


Olsbacka— Gävle

Löjtnantsvägen 3


Slutpris
3 790 000 kr

Olsbacka— Gävle

Barnvänligt och trevligt boende på populära Löjtnantsvägen!

I populära Olsbacka ligger denna enplansvilla om fyra rum och kök. Ett barnvänligt, trivsamt och välplanerat boende om 120+154 kvm med stora fönster och utmärkt planlösning.

Här erbjuds luftiga gemensamhetsytor med ett rymligt kök och bra arbetsytor. Det stora vardagsrummet i vinkel med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och öppen spis blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Funktionellt badrum och totalt 3 sovrum med platsbyggda garderober i entréplan.

Stor källare med potential att utvecklas till biorum eller ytterligare sovrum för den större familjen eller när gästerna är på besök. Bekvämt med garage som nås via källarplanet!

Huset står på en praktisk hörntomt som ger utrymme för såväl lek för barnen som avkoppling med vänner på den stenlagda uteplatsen under tak.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj - perfekt beläget i Olsbackas hjärta med närhet till naturen och lugnet men ändå med Lantmäteriet, skolor, förskolor, Högskolan och Centrum inom några minuter. I området finns idrottshall med många aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna.

Varmt välkommen till Löjtnantsvägen!


Boarea/biarea
120/154 kvm
Driftkostnad
38 605 kr/år
Tomtarea
1 183 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.