Löjtnantsvägen 3 / Olsbacka / Gävle

Barnvänligt och trevligt boende på populära Löjtnantsvägen!

Slutpris
3 790 000 kr
Boarea/biarea
120/154 kvm
Driftkostnad
38 605 kr/år
Tomtarea
1 183 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Löjtnantsvägen såldes av oss 2019-05-04. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Löjtnantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olsbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Olsbacka ligger denna enplansvilla om fyra rum och kök. Ett barnvänligt, trivsamt och välplanerat boende om 120+154 kvm med stora fönster och utmärkt planlösning.

Här erbjuds luftiga gemensamhetsytor med ett rymligt kök och bra arbetsytor. Det stora vardagsrummet i vinkel med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och öppen spis blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Funktionellt badrum och totalt 3 sovrum med platsbyggda garderober i entréplan.

Stor källare med potential att utvecklas till biorum eller ytterligare sovrum för den större familjen eller när gästerna är på besök. Bekvämt med garage som nås via källarplanet!

Huset står på en praktisk hörntomt som ger utrymme för såväl lek för barnen som avkoppling med vänner på den stenlagda uteplatsen under tak.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj - perfekt beläget i Olsbackas hjärta med närhet till naturen och lugnet men ändå med Lantmäteriet, skolor, förskolor, Högskolan och Centrum inom några minuter. I området finns idrottshall med många aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna.

Varmt välkommen till Löjtnantsvägen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.