Norra Kopparslagargatan 19

Norra Kopparslagargatan 19

Slutpris

780 000 kr


Gävle

Norra Kopparslagargatan 19


Slutpris
780 000 kr

Gävle

Central etta med låg avgift !

Välkommen till en smart enrummare om 29 kvadratmeter mitt i stan - med endast 1448 kr i månadsavgift ! En perfekt studentlägenhet, övernattningslägenhet eller första egna boendet!

Lägenheten disponeras med ett ljust allrum som rymmer säng, soffa samt mindre matbord. Minikök med kylskåp samt smart kombinerad spis och diskmaskin. Hall med klädkammare och garderober.

Smart planerad etta med absolut närhet till stadens puls med nöjen, restauranger, shopping och järnvägsstationen bara ett par kvarter bort.

Varmt välkommen att boka din visningstid !

Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad. Alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott.

Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt.

Och du kan såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dej bäst – Mäklaren visar bostaden endast för dej.


Boarea
29.1 kvm
Avgift
1 448 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-12

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Norra Kopparslagargatan såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Norra Kopparslagargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.