Norra Rådmansgatan 30

Norra Rådmansgatan 30

Slutpris

2 550 000 kr


Centrala Gävle— Gävle

Norra Rådmansgatan 30


Slutpris
2 550 000 kr

Centrala Gävle— Gävle

Blicka ut över trädkronorna och njut av en magnifik kvällssol från balkongen

Dessvärre är Gävle en stad som drabbades väldigt hårt av den stora rivningshysterin som spred sig som en löpeld över Sverige. Gävleborna fick på en kort tid se en stor del av sitt bestånd av historiska och vackra byggnader raderades för all framtid.

Våningen som jag har fått den fina förmånen att saluföra, finns det ett relativt litet bestånd kvar av i Sverige och i Gävle, är det nästintill ett unikum.

Ägarna har varsamt arbetat med att lyfta fram, återställa och renovera de tidstypiska attributen och lyckats kombinera det ytterst smakfullt, med det moderna och bekväma.

Den här våningen behöver man definitivt uppleva på plats och gör sig inte rättvis i min begränsade förmåga att utrycka mig i skrift eller bild.

Men för att passa att nämna några attribut samt egenskaper bostaden besitter innan visningen, kan du i paradrummet njuta av en takhöjd på cirka 3.2 meter och samtidigt se hur hur ljuset elegant silas genom original-fönsterrutorna tillhörande pardörren till balkongen. I bostaden finner du många vackra detaljer som serveringsskåp, beslag och en gedigen fiskbensparkett.

Tyvärr fanns inte originalstommen till köket kvar när nuvarande ägare flyttade in och inget som kunde återställas. Ägarna valde att helrenovering köket 2017 i passade stildrag och badrummet fick sig en fackmannamässig smakfull totalrenovering 2018.

Jag hoppas att jag får möjligheten att träffa er på visningen. Varmt välkomna!


Boarea
105 kvm
Avgift
6 545 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.