Östra Islandsgatan 25 / Gävle

Sekelskifte - Bra disponerad tvårummare om 69 kvm !

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Islandsgatan såldes av oss 2019-09-22. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Östra Islandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Islandsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att uppleva en fantastisk sekelskifteslägenhet ! Belägen i vacker byggnad från tidigt nittonhundratal på Skeppsbron med centralt läge invid Centralstationen och Gävles stadskärna.

Här möts du av vackra originaldetaljer såsom takrosetter, stuckaturer och närmare 3 meter i tak. Högt belägen och ljus lägenhet med stora, bågformade fönster med djupa fönsternischer i vardagsrum och sovrum. Lägenheten ger ett generöst intryck då merparten av dess 69 kvm disponeras med ytor i vardagsrum och sovrum. Helkaklat badrum med badkar. Kök med matplats med fönster mot innergård

Perfekt läge för dig som pendlar med bara några hundra meter från tågstationen eller för dig som helt enkelt vill bo bekvämt med nära till både Gävle strand och centrum.

Lägenheten är belägen 3 trappor upp med hiss till våningsplanet.

Bra månadsavgift.

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.