Övre Åkargatan 56 A / Gävle

Slutpris
1 390 000 kr
Boarea
41.3 kvm
Avgift
2 857 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Åkargatan såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Övre Åkargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övre Åkargatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en smart planerad tvåa med bra läge på söder.

Här bor du i en genomgående ljus och inbjudande lägenhet i fint skick, vardagsrum med plats för valfri möblering och anslutning till inglasad balkong högst upp i huset. Lägenheten har ett ljust och modernt kök renoverat på senare år och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i ett lugnt kvarter med bekvämt avstånd till Gävle centrum och direkt närhet till kommunikationer samt Söders utbud av mataffärer, hälsocentral, apotek, restauranger och nöjesstråk - allt för en bekväm vardag! Ett perfekt studentboende, första boende eller övernattningslägenhet.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.