Skyttestigen 7F / sätra / Gävle

Trivsamt radhus i 3 plan

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea/biarea
104/52 kvm
Driftkostnad
53 088 kr/år
Tomtarea
150 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Skyttestigen såldes av oss 2020-08-20. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Skyttestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trivamt inflyttningsklart radhus i 3 plan med enastående utemiljö i soligt läge ! Ett perfekt boende för en barnfamilj - med 3 sovrum och lekplats plus grönytor invid bostaden.

Radhuset har senast under 2020 uppdaterats med nya ytskikt i flera rum och med välrenoverat helkaklat badrum samt nyrenoverad tvättstuga är det bara att flytta in !

Entréplanet disponeras för umgänge med barn och vänner i ett stort öppet kök med bra maskiner i rostfri finish och matplats, vardagsrum med parkettgolv och anslutning till soldäck och terrass i soligt söderläge delvis under tak och med markis. Hall och helkaklad gäst-WC. Stensatt uteplats invid radhusets entré.

Övre plan är familjens eget plan med 3 sovrum och balkong i soligt läge under tak, helkaklat badrum med golvvärme samt walkin-closet för familjens klädförvaring.

Källarplanet erbjuder ett generöst gästrum eller arbetsrum, kaklad och renoverad tvättstuga, gigantiskt förråd eller hobbyrum samt bastu.

Garage i länga ingår plus gott om gästparkeringar nära bostaden.

Radhuset ingår i en samfällighet där viss gemensamt underhåll utförs.

Bredband/Teve fn via ComHem. GavleNet installerar fiber under hösten - installation bekostas av nuvarande ägare.

Välkommen att boka tid för visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sätra

Här finns allt från radhus till lägenheter, med närhet till grönområden och gång- och cykelvägar. Sätra har allt från stort idrottsutbud med en nybyggd idrottsskola till ett av Gävles campusområden.

Nöje

Sätra har en stor fritidsgård mitt i centrum där barn och ungdomar är välkomna. För hockeyintresserade finns Brynäs hemmaarena nära belägen samt GIF:s hemmaplan för fotbollsintresserade.

Fritid

Här bor du i närhet av elljusspår med möjlighet för både sommar och vintermotion. På Gavlehov hittar du Gävles nybyggda multiarena för friidrott, innebandy och övriga sportaktiviteter. Här har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena.

Kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns bra bussförbindelser som enkelt tar dig dit du ska. Här har du många fina cykelvägar som leder dig till stadens centrum och sjukhus.

Familjeliv

Sätra Centrum som ligger i hjärtat av stadsdelen, erbjuder mataffär, apotek, frisör, restaurang m.m. Här hittar du allt till högstadieskolan Prolympia till ett flertal förskolor. samt ett stort campusområde för dig som studerar på högskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.