Södra Fiskargatan 3

Södra Fiskargatan 3

Slutpris

2 125 000 kr


Gävle

Södra Fiskargatan 3


Slutpris
2 125 000 kr

Gävle

Enastående stilfullt & modernt sekelskifte om 92 kvm !

Välkommen till en enastående stilfullt moderniserad sekelskiftestvåa om hela 92 kvm ! Centralt belägen nära Skeppsbron där stadens centrumtillväxt sker och i bästa pendlarläge med bara nån minut till Centralstationen. Välrenoverad för ett bekymmersfritt boende under lång tid. Bra avgiftsnivå och möjlighet till bra speed på bredband.

Söker du en 2:a som har allt - då kan du sluta leta nu ! Vad sägs om kök & vardagsrum & sovrum i fil med fönster mot gatan och en lång rad sekelskiftesattribut såsom cirka 3 meter takhöjd, genuina pardörrar, djupa fönsternischer, fiskbensparkett, höga fönster med härligt ljusinsläpp och många andra detaljer som bjuder på en underbar atmosfär.

Addera en stilfull modernisering där du har chansen till bästa umgänge och matlagning i ett nybyggt kök med köksö och bra maskinstandard, trivsamt & tjusigt nytt helkaklat badrum med tvättpelare, lyxig klädförvaring med en nybyggd walk-in-closet med skjutdörrar,

Passa på att boka in en visningstid som passar så du kan ta del av en skön "här-vill-jag-bo-känsla".

Hjärtligt välkommen !


Boarea
92 kvm
Avgift
4 066 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-11-06

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Södra Fiskargatan såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Södra Fiskargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.