Sörbygatan 67c / Södertull / Gävle

Välplanerad etta med renoverat badrum!

Slutpris
925 000 kr
Boarea
43.5 kvm
Avgift
1 982 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sörbygatan såldes av oss 2019-09-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Sörbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södertull är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva en fin och välplanerad lägenhet om 43,5 kvadratmeter! Detta är det optimala boendet för dig som ska studera, söker övernattningslägenhet eller är på jakt efter din första bostad - oavsett vad erbjuds en inflyttningsklar lägenhet med möjlighet till snabbt tillträde.

Bostaden erbjuder genomgående nya ytskikt, ett smakfullt renoverat badrum från 2019, vackert ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

På Sörbygatan 67c är du en del av den populära bostadsrättsföreningen Pernau som bland annat tillhandahåller relaxavdelning med bastu, övernattningsrum , fin grönskande innergård som möjliggör för grillning och trevligt umgänge med familj och vänner. Inte nog med det så ligger Söderbacken ett stenkast bort med ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Gävle centrum och Högskolan når du på endast 10 minuter och i området finns även matbutik och bensinstation - här bor du med närhet till det mesta som Gävle erbjuder!

Boka in dig på visning idag för löpande information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.