Stenbärsvägen 29C / Sätra / Gävle

Familjevänligt radhus om 111 kvm med uterum, 3 sovrum & 2 badrum !

Slutpris
1 160 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
6 060 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stenbärsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Stenbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välhållet radhus om 4 rum och 111 kvm - kök med matplats, vardagsrum & uterum, 3 sovrum, 2 badrum och smart walk-in-closet. Härliga lek och umgängesytor inomhus och i solen med terrasser i två väderstreck.

Radhuset har 2019 genomgått en bra ytskiktsrenovering i flera rum. Trivsamt kök med matplats, bramaskiner samt anslutning till soldäck i skyddat läge, tvättmaskin i helkaklat badrum, vardagsrum med anslutning tilll uterum.

Välskött förening med bokningsbar bastu, festlokal för uthyrning, träningslokal/gym och tvättstuga med bra maskiner.

Garage i länga ingår i månadsavgiften.

Omtyckta läge i Sätra - perfekt för barnfamiljen med förskola i anslutning till området, lekparker, närhet till natur och motionsspår. Mataffärer och idrottsanläggningar inom kort avstånd. Bra kommunikationer och fina cykelvägar in till centrala Gävle.

Välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sätra

Här finns allt från radhus till lägenheter, med närhet till grönområden och gång- och cykelvägar. Sätra har allt från stort idrottsutbud med en nybyggd idrottsskola till ett av Gävles campusområden.

Nöje

Sätra har en stor fritidsgård mitt i centrum där barn och ungdomar är välkomna. För hockeyintresserade finns Brynäs hemmaarena nära belägen samt GIF:s hemmaplan för fotbollsintresserade.

Fritid

Här bor du i närhet av elljusspår med möjlighet för både sommar och vintermotion. På Gavlehov hittar du Gävles nybyggda multiarena för friidrott, innebandy och övriga sportaktiviteter. Här har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena.

Kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns bra bussförbindelser som enkelt tar dig dit du ska. Här har du många fina cykelvägar som leder dig till stadens centrum och sjukhus.

Familjeliv

Sätra Centrum som ligger i hjärtat av stadsdelen, erbjuder mataffär, apotek, frisör, restaurang m.m. Här hittar du allt till högstadieskolan Prolympia till ett flertal förskolor. samt ett stort campusområde för dig som studerar på högskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.