Stormgatan 74 / Andersberg / Gävle

Renoverad familjevilla med inglasat uterum!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
115/110 kvm
Driftkostnad
45 100 kr/år
Totalareal
338 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Stormgatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Stormgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Andersberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Stormgatan 74 och denna moderna villa där ingenting behöver renoveras då bostaden under 2018/2019 genomgått en omfattande renovering! Detta är den perfekta bostaden för den stora familjen som vill njuta av generösa sällskapsytor där det bara är att flytta in!

Villan disponeras i två plan där entréplan består av tre sovrum, två badrum, kök med intilliggande matplats, vardagsrum samt ett stort inglasat uterum som ansluter till den mysiga trädgården. Källarplan består av ett kombinerat badrum och tvättstuga, två rum som i dagsläget används som gästrum och gym samt en stor gillestuga - perfekt umgängesyta för de lite äldre barnen. Villan står på en lättskött och praktisk gaveltomt (tomträtt) med en välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn.

På Stormgatan bor du i ett lugnt och barnvänligt område med trevlig gemenskap i grannskapet. Närhet till matbutiker, skola, förskola, apotek, hälsocentral och en rad andra bekvämligheter. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är det endast några minuters promenad till Hemlingby fritidsområde med skidspår och skidbacke. För den som vill ha bra möjligheter att ta sin in till stan går flertalet busslinjer dagligen.

Fiber indraget!
Fjärrvärme installerat!

Besiktning sker tisdag 18/2 och besiktningsprotokollet kommer presenteras på visningarna.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.