Tredje Tvärgatan 11A / Brynäs / Gävle

Gavellägenhet om hela 116 kvm på 5:e våningen med hiss och inglasad balkong!

Slutpris
1 940 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
4 906 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tredje Tvärgatan såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Tredje Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra gavellägenhet om hela 116 kvm med genomgående hög standard och stilsäkra materialval, hiss samt inglasad balkong!

Här bor du i en stor fyra på 5:e våningen med slående utsikt över grönskande omgivningar och Gävle strand. En öppen och stilren fyrarummare i fint skick och med vackert ljusinsläpp. Möjligheterna för boendet är stora då lägenheten har två entréer vilket möjliggör för separat uthyrnings- eller tonårsdel - ett praktiskt boende med det lilla extra! Här har du chansen att köpa ett hem med härlig atmosfär och fantastiska möjligheter. Här är det lätt att trivas!

I månadsavgiften om 4906 kronor ingår vatten, värme, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration