Vallgångsvägen 4 J / Gävle

Välskött radhus om 2 plan plus källare

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea/biarea
94/43 kvm
Avgift
4 200 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2015-01-23
Bostaden är såld!

Denna radhus på Vallgångsvägen såldes av oss 2015-01-23. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Vallgångsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallgångsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett härligt och välhållet radhus med både terrass och balkong. Radhuset erbjuder ett modernt och nybyggt kök med bra maskinstandard och matplats för 6-8 personer samt anslutning till terrass i soligt läge. Generöst vardagsrum med anslutning till balkong.

Bostaden omfattar 3 rum och kök fördelat på 2 plan. Källarplanet är inrett för sällskapsytor samt förrådsutrymmen. Här kan bostaden vidareutvecklas med 1-2 sovrum, badrum, spa eller träningsrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.