Vattlång 9 / Harmånger / Nordanstig

Strandnära gård i Vattlång!

Slutpris
1 500 000 kr
Driftkostnad
41 500 kr/år
Totalareal
2,2840 ha
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på vattlång såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Harmånger samt även på vattlång

Om du går i säljtankar och bor i närheten av vattlång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Vattlång 9 och ett lugnt och rofyllt läge! Här kan vi nu erbjuda en trivsam gård med sjöutsikt och söderläge invid Vattlångssjön.

Bostadshuset som ursprungligen är uppförd 1936 samt tillbyggd under -80 och -90-talet omfattar bland annat kök med vedspis, matrum med öppen spis, vardagsrum med kamin, 5 sovrum, duschrum, badrum och bagarstuga. Stor solaltan i söderläge mot sjön och bekväm uppvärmning med jordvärmeanläggning från 2015. Vidbyggd med bostadshuset finns en loge som inretts med verkstadsdel och förrådsutrymmen. Utöver bostadshus samt verkstad finns även carport för tre bilar, friggebod, förråd, nyrenoverat växthus och vedeldat badkar!

Tomten som angränsar mot Vattlångssjön omfattar ca 2,3 ha med bärbuskar, trädgårdsland och möjlighet till viss djurhållning. Tomtens storlek ger goda utvecklingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Från huset är det en kort promenad på ca 150 m till en fin liten sandstrand. Flytbrygga medföljer fastigheten.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration