Repslagerivägen 9 / Jättendal / Nordanstig

Fastighet med möjlighet till odling och viss djurhållning!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 170/213 kvm
Driftkostnad
54 042 kr/år
Totalareal
1,3000 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-23
Bostaden är såld!

Denna villa på repslagerivägen såldes av oss 2019-03-23. Se alla våra försäljningar i Jättendal samt även på repslagerivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jättendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Jättendal och Repslagerivägen 9! Här hittar du en bostad som har ett välkomnande och rymligt kök med vedspis och öppen spis, 4 sovrum, vardagsrum, nyrenoverat kakelklätt badrum, tvättstuga, toalett mm. Vattenburen värme via en värmepump för luft/vatten och dessutom en vedpanna med ack.tankar. Inglasad och rymlig altan i västerläge med gott om plats för umgänge. Från bostadshuset når du enkelt den vidbyggda logen som kan nyttjas utifrån egna behov och önskemål. Rejäl tomt på 12 950 kvm med goda odlingsmöjligheter och chans till viss djurhållning. På fastigheten finns även en gammelgård med renoveringsbehov som är uppförd i timmer och har anor från 1700-talet.

Försäljningen beräknas påbörjas inom kort, välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration