Sök Meny
Såld

Sandviken - Klangberget / Pellesvägen 6

Högt belägen villa i två plan!

Bo med högt läge nära stan i denna trivsamma villa i två plan plus källare/souterräng med bergvärme och dubbelgarage! Stor inglasad altan med infravärme ger utökat utrymme för samvaro både ute och inne!

Här erbjuds generösa sällskapsytor med kök renoverat 2009, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, rymligt badrum samt hall med två skjutdörrsgarderober på entréplan. Övre plan med badrum samt 3 sovrum i olika storlekar ger ett rum som passar varje familjemedlem. Oinredd källare/souterräng med pannrum, matkällare, bra förvaringsutrymmen samt wc.

Stort dubbelgarage med plats för två bilar samt stora förvaringsmöjligheter under garaget. Bekvämligheter så som fiber via Sandnet och ny bergvärmepump! Garaget kan anslutas till bergvärme. Dränering utförd 2004. Här bor du med närhet till bland annat både förskola, skola, stan samt Högbo!

Besiktning och energideklaration utförd 2016-12-13 och presenteras på visning.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Sandviken / Klangberget
Pellesvägen 6
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea/biarea: 133/66 kvm
Driftkostnad: 42 055 kr/år
Tomtarea: 1 170 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Sandviken / Pellesvägen