Pellesvägen 6 / Klangberget / Sandviken

Högt belägen villa i två plan!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
133/66 kvm
Driftkostnad
42 055 kr/år
Tomtarea
1 170 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Pellesvägen såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Pellesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klangberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med högt läge nära stan i denna trivsamma villa i två plan plus källare/souterräng med bergvärme och dubbelgarage! Stor inglasad altan med infravärme ger utökat utrymme för samvaro både ute och inne!

Här erbjuds generösa sällskapsytor med kök renoverat 2009, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, rymligt badrum samt hall med två skjutdörrsgarderober på entréplan. Övre plan med badrum samt 3 sovrum i olika storlekar ger ett rum som passar varje familjemedlem. Oinredd källare/souterräng med pannrum, matkällare, bra förvaringsutrymmen samt wc.

Stort dubbelgarage med plats för två bilar samt stora förvaringsmöjligheter under garaget. Bekvämligheter så som fiber via Sandnet och ny bergvärmepump! Garaget kan anslutas till bergvärme. Dränering utförd 2004. Här bor du med närhet till bland annat både förskola, skola, stan samt Högbo!

Besiktning och energideklaration utförd 2016-12-13 och presenteras på visning.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration