Vikingavägen 16

Vikingavägen 16

Slutpris

970 000 kr


Seestaden— Sandviken

Vikingavägen 16


Slutpris
970 000 kr

Seestaden— Sandviken

Renoverad fyra med uthyrningsdel som har två balkonger!

Varmt välkommen till denna renoverade lägenhet som idag består utav en trea och en etta intill varandra. Båda lägenheterna har separata ingångar. Här finns det möjlighet till uthyrning av ettan men även möjlighet att öppna upp mellan lägenheterna och få till rymlig fyra. I trean finns två rymliga sovrum med plats för sängar och garderober, varav ena är i direkt anslutning till en av de två härliga balkongerna i västerläge. Stilrent kök i vita toner med en bänkskiva i trä. Rymligt vardagsrum med fint ljus från flertalet fönster. Här finns plats för både soffgrupp som matgrupp. Rummet skapar rymd i bostaden och ger plats för sociala ytor. Utgång till den andra balkongen med fritt läge. Helkaklat badrum med gråa klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Alla golv och väggar är enhetliga i hela lägenheten. I ettan så finns det ett allrum med plats för säng, matplats och soffa. Badrummet är ljust och fräscht. Välplanerad kokvrå med kokplatta och kyl/frys.


Boarea
96 kvm
Avgift
7 503 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Vikingavägen såldes av oss 2023-03-26. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Vikingavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.